Wij wensen u veel personeel! Geen probleem bij Highway to HRM.

Vraag direct een offerte aan

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Highway to HRM!

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Highway to HRM een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Verzuimregistratie

Met Highway to HRM kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Management rapportages

Met Highway to HRM heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Verlofregistratie

Met Highway to HRM kunt u online uw verlof registreren. U kunt Highway to HRM het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Functionering en beoordeling

In Highway to HRM is het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw medewerkers.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Alles uitbesteden
Volledige online service, geen zorgen over uw personeelsdossiers en/of een duidelijk salarissysteem.
Samenwerken
Een nieuwe medewerker? U voert deze eenvoudig zelf in en samen houden we de personeelsdossiers in de gaten op gebied van wetgeving.
Zelf doen
U deinst niet terug om zelf uw salarisadministratie te doen? Maak dan gebruik van ons online HR- en Salarissoftware.

11 EURO

per medewerker, per maand

9 EURO

per medewerker, per maand

6 EURO

per medewerker, per maand

Volledig uitbesteden?

Kiest u ervoor om uw HR- en/of salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie. Wij helpen u met de inrichting en dit kost u helemaal niets! Wilt u alleen gebruik maken van het digitaal HR dossier en signaleringen? Geen enkel probleem!

Samenwerken?

U kunt gebruik maken van een eenvoudig HR- en/of salarissysteem en uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt.

Zelf doen?

Bent u op zoek naar een eigen HR- en/of Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR- en/of salarisinstellingen en u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR- en Salarisexperts van Highway to HRM.