Wij wensen u veel personeel! Geen probleem bij Highway to HRM.

Vraag direct een offerte aan

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Highway to HRM!

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Highway to HRM een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Verzuimregistratie

Met Highway to HRM kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Management rapportages

Met Highway to HRM heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Verlofregistratie

Met Highway to HRM kunt u online uw verlof registreren. U kunt Highway to HRM het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Functionering en beoordeling

In Highway to HRM is het mogelijk om functionerings- en beoordelingsgesprekken in te plannen en vast te leggen in het digitale dossier van uw medewerkers.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Alles uitbesteden
Volledige online service, geen zorgen over uw personeelsdossiers en/of een duidelijk salarissysteem.
Samenwerken
Een nieuwe medewerker? U voert deze eenvoudig zelf in en samen houden we de personeelsdossiers in de gaten op gebied van wetgeving.
Zelf doen
U deinst niet terug om zelf uw salarisadministratie te doen? Maak dan gebruik van ons online HR- en Salarissoftware.

11 EURO

per medewerker, per maand

9 EURO

per medewerker, per maand

6 EURO

per medewerker, per maand

Volledig uitbesteden?

Kiest u ervoor om uw HR administratie volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR administratie. Wij helpen u met de inrichting en dit kost u helemaal niets! Wilt u alleen gebruik maken van het digitaal HR dossier en signaleringen? Geen enkel probleem!

Samenwerken?

U kunt gebruik maken van een eenvoudig HR systeem. Uiteraard houden de experts van highway to HRM een oogje in het zeil en nemen een aantal functies voor hun rekening.

Zelf doen?

Bent u op zoek naar een eigen HR systeem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor u de belangrijkste HR instellingen en u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van de HR experts van Highway to HRM.